Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Tatoeage verwijderen met Picolaser

Tatoeage verwijderenWil je je tatoeage verwijderen? Dat je hem dan ook direct en helemaal weg wilt hebben, begrijpen wij als geen ander. Niemand heeft zin in oneindig veel behandelingen dat 3 tot 4 jaar zal duren. Daarom behandelen wij bij Cosmetique Totale alleen met de PicoPlus, dit is de nieuwste generatie Pico laser dat alle kleuren tatoeages op elk huidtype veilig, snel en effectief kan verwijderen.

Hoe kan je snel je tatoeage verwijderen?

gekleurde tatoeage verwijderen

Een tatoeage verwijderen kan het snelst met een Pico laser. De Picolasers produceren namelijk een lichtpuls in een picoseconde, wat vele malen korter is dan een nanoseconde laser zoals bij een Q-switch laser. De korte puls van de picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor veel makkelijker en sneller door jouw lichaam afgevoerd. Sinds 2017 is nu ook de Picoplus, deze Pico laser is nog krachtiger dan de bestaande pico lasers en heeft de mogelijkheid om niet op 1 of 2 golflengten te werken, maar op zelfs 4 golflengten! Hierdoor kunnen we nog gerichter en sneller je tattoo verwijderen. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig om een tatoeage geheel te verwijderen, met een interval van 4 tot 8 weken.

Veilig je tatoeage verwijderen

tattoo verwijderenDe tijd van grote ontsierende littekens na het verwijderen van je tatoeage is met de Pico laser gelukkig verleden tijd. Omdat de PicoPlus een extreem korte pulse heeft en werkt op 4 verschillende golflengten kan de tatoeage heel gericht en veilig worden verwijderd. Tijdens het laseren maken wij ook gebruik van de Zimmer huidkoeling. Dit apparaat produceert een continue straal van koude lucht (-4C), die op de huid wordt geblazen. Naast dat dit erg fijn aanvoelt, verkleint dit ook de kans op complicaties. De tatoeage wordt altijd verwijderd door ervaren kwaliteitgeregistreerde HBO huidtherapeuten. Onze huidtherapeuten behandelen volgens de nieuwste richtlijnen van minister Schippers. We hebben daarom ook ruime behandelkamers, die hygiënisch schoon zijn en zijn voorzien van extra luchtafzuiging zodat we veilig je tatoeage kunnen verwijderen.

Is een tatoeage verwijderen pijnloos?

Een tatoeage laten zetten is pijnlijker dan een tatoeage laten verwijderen. Dit geldt alleen als je je tattoo laat laseren met een Picolaser, een Q-switched laser is daarentegen pijnlijker. Omdat wij werken met de PicoPlus samen met de Zimmer huidkoeling die je huid koelt met een koude lucht van -4C graden is dit de minst pijnlijke manier om je tatoeage te laten verwijderen. 

Kosten tatoeage verwijderen

tataoage verwijderen picolaserDe prijzen om een tatoeage te laten laseren lopen erg uiteen. Zeker in het geval van een tatoeage verwijderen geldt altijd “Goedkoop is duurkoop”. Laat je daarom altijd behandelen bij een kliniek met een Picolaser en controleer of de behandeling wordt uitgevoerd door een arts of HBO Huidtherapeut. Alleen zo ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid; geen ontsierende littekens en/of restanten inkt die achter blijven na eindeloos behandelen. Prijzen tatoeage verwijderen

Graag nodigen we je uit voor een gratis consult bij onze (para)medisch specialist. Zij kan dan de huid en tattoo bekijken en je voorzien van informatie wat betreft de behandelingen en de kosten voor het laten verwijderen van je tatoeage.

laseren tattoo

Bekijk hier onze video over tatoeage verwijderen:

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van de soort inkt en diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.