Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Tatoeage verwijderen met Picolaser

Een tatoeage is een blijvende versiering van inkt op je lichaam. Een tatoeage is vaak persoonlijk en kan in iedere vorm en in iedere kleur voorkomen. Omdat een tatoeage in principe blijvend is, heb je meestal goed nagedacht over je tattoo voordat je hem liet plaatsen. Past de tattoo die je ooit hebt laten zetten niet helemaal meer bij wie je bent? Of je hebt een andere reden dat je hem toch graag weg wil hebben? Gelukkig kan dit!
Ik maak graag een afspraak!


Picoplus tattoo laseren

Hoe kan ik mijn tatoeage laten verwijderen?

Niet zo blij meer met je tattoo? Dit kan iedereen overkomen. Gelukkig is er dan een oplossing om van je tatoeage af te komen door hem weg te laseren. Er zijn verschillende soorten lasers waarmee je je tatoeage kan verwijderen. Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om je tatoeage veilig te laten verwijderen, wil je er natuurlijk direct vanaf, zonder jarenlang behandelingen te moeten ondergaan. Daarom leggen wij in het kort uit wat het verschil is tussen lasers en waarom wij werken met de PicoPlus laser.

Tatoeage verwijderen met de PicoPlus laser

Veel (oudere) lasers. zoals de Q-switched laser werken met een lichtflits van een nanoseconde. Dit was een aantal jaar geleden de meest voorkomende behandeling. Een laser die werkt met nanoseconde zendt één golflengte uit, die ervoor zorgt dat de inktdeeltjes een soort van uit elkaar spatten. Het nadeel van deze laser is dat het langer duurt om een tatoeage te verwijderen en sommige inkt kleuren niet goed te verwijderen zijn met zo’n laser.

laseren tattoo

De PICOPLUS produceert een lichtflits van een picoseconde. Dit is een stuk sneller dan een nanoseconde. Nu zegt dit je waarschijnlijk vrij weinig, maar het komt er op neer dat met de Picolaser jouw tatoeage sneller verwijderd wordt. Dit komt doordat de korte, krachtige puls van de laser de inktdeeltjes vergruisd in kleinere deeltjes. Hierdoor worden deze kleine pigment deeltjes veel makkelijker en sneller afgevoerd door jouw lichaam. De PicoPlus kan tot op wel 4 golflengten behandelen, waardoor ook gekleurde tatoeages verwijderd kunnen worden. De PicoPlus laser werkt een stuk sneller en zorgvuldiger en de behandeling is minder pijnlijk dan bij de verouderde lasers. Gemiddeld zijn er 3 tot 8 behandelingen nodig om jouw tatoeage veilig te verwijderen met een interval van 4 tot 8 weken. Het aantal benodigde behandelingen verschilt per persoon omdat dit afhankelijk is van de dikte van de tattoo, het type inkt dat gebruikt is en hoe oud de tattoo is.

Tattoo verwijderen laser

Na de laserbehandeling 

Tijdens de behandeling verkleurt het behandelde gebied in een witte 'frost'. Dit is een reactie op de inkt en zal binnen een uur weer verdwijnen. De huidtherapeut geeft je na de behandeling tips en adviezen mee voor thuis. Daarnaast is het erg belangrijk om na de behandeling 5 dagen lang je tatoeage te verzorgen met het product dat de huidtherapeut jou heeft geadviseerd! 

Tattoo laseren resultaat

Is een tatoeage verwijderen pijnlijk?

Een tatoeage verwijderen is minder pijnlijk dan een tattoo laten zetten. Tijdens de behandeling van een tatoeage verwijderen werken wij met de Zimmer huidkoeling die je huid koelt met een koude lucht van -4C graden. Zo zorgen wij ervoor dat dit de minst pijnlijke manier is om je tatoeage te laten verwijderen. 

Is tatoeage verwijderen veilig?

Bij Cosmetique Totale werken uitsluitend ervaren kwaliteitsgeregistreerde hbo geschoolde huidtherapeuten. Wij werken volgens de nieuwste richtlijnen. Wij werken alleen maar met de beste lasers deze lasers hebben allemaal een FDA keurmerk. Onze huidtherapeuten werken in ruime behandelkamers, die hygiënisch schoon zijn en zijn voorzien van extra luchtafzuiging zodat we veilig je tatoeage kunnen verwijderen.

Tatoeage verwijderen resultaat

Wat zijn de kosten voor het verwijderen van een tatoeage?

Bij Cosmetique Totale plannen wij eerst altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek kijkt de huidtherapeut naar jouw tatoeage en je gezondheid en op basis hiervan stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor je op. Ook wordt tijdens het intakegesprek de tatoeage opgemeten en naar aanleiding van de vierkante centimeters wordt de prijs bepaald. De kosten zijn dus afhankelijke van de grootte van de tatoeage. Prijzen tatoeage verwijderen.

Resultaten tatoeage verwijderen

Onze huidtherapeuten behalen dagelijks mooie resultaten met de Picolaser. Bekijk hier onze resultaten en voor- en nafoto’s van het verwijderen van verschillende soorten tatoeages. 

Bekijk hier onze video over tatoeage verwijderen:

 

Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult voor meer informatie over het verwijderen van tatoeages? Neem dan nu contact met ons op via 085-9022080 of vul dit contactformulier in. 


Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van de soort inkt en diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon, waardoor garantie niet mogelijk is. Laat je daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en jouw verwachtingspatroon.