Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Tattoo verwijderen met Picolaser

Dagelijks zien wij in onze praktijk veel klanten die niet tevreden zijn met hun tattoo en deze zo goed mogelijk willen laten verwijderen. Soms willen ze de tatoeage echt helemaal niet meer zien, terwijl het voor anderen belangrijk is dat er een mooiere tatoeage overheen kan worden gezet.

Een tattoo laten zetten, maar ook een tattoo verwijderen kan tegenwoordig bijna op iedere hoek van de straat. Jij kent vast ook de voorbeelden van verkeerd gezette tatoeages of lelijke verbrandingen die juist zijn ontstaan na het weglaseren van een tatoeage. Krijg geen spijt, maar ga voor kwaliteit!

Picoplus tattoo laseren

Wil jij veilig en op de best mogelijke manier je tattoo laten verwijderen, dan ben je bij de marktleider voor het verwijderen van tatoeages aan het juiste adres! Onze medisch specialisten hebben een unieke behandeling ontwikkeld, waarmee we jouw tattoo nog sneller, beter, veiliger én met minder down time kunnen verwijderen.

 

Sneller resultaat dan met iedere andere laser (tot soms wel de helft minder behandelingen!)

 

Geen littekens

 

Minder kans op complicaties

 

Ook voor gekleurde tatoeages

 

Minder pijnlijk dankzij speciale koeling

 

Altijd behandeld door HBO huidtherapeut


Hoe werkt de behandeling voor het verwijderen van een tatoeage?

Onze medisch specialisten behandelen jouw tatoeage met de Picolaser. Deze laser is een stuk krachtiger en 1000x sneller dan bijvoorbeeld een Q-switched Nd-YAG laser. Daarnaast kunnen we met de Picolaser ook gekleurde tatoeages verwijderen. Zodra de tattoo is behandeld met de Picolaser ben je bij de meeste andere klinieken klaar met de behandeling voor het verwijderen van jouw tatoeage. Wij zijn nu pas op de helft! 

laseren tattoo

Aanvullend op de laserbehandeling volgt de nabehandeling met de Focused Dots. Tijdens onze jarenlange ervaring met het verwijderen van tatoeages hebben wij gemerkt dat er door het nabehandelen met de Focused Dots minder laserbehandelingen nodig zijn en we eventuele littekens ermee kunnen verminderen of zelfs verwijderen. Het herstel gaat zichtbaar sneller. De kans op blaren na een behandeling neemt zelfs met 70% af! 

Juist vanwege deze spectaculaire resultaten en het gemak voor jou als klant, hebben onze medisch specialisten besloten om te stoppen met enkel de Pico behandeling en alleen nog tatoeages te verwijderen met deze duo behandeling.

Tattoo laseren resultaat
Bekijk resultaten tatoeage verwijderen

Wat kost een tattoo verwijderen?

De kosten voor het verwijderen van jouw tattoo met deze bewezen effectieve duo methode beginnen normaal gesproken al bij 110 euro per behandeling. Maar omdat we jou ook willen laten profiteren van snellere en betere resultaten kun je je tattoo nu nog voordeliger laten verwijderen. Start nu en krijg 50% korting op al je behandelingen! Een Picobehandeling met Focused Dots nabehandeling is daarmee al mogelijk voor maar 55,- euro. Bekijk hier alle prijzen met korting.

Is een tatoeage weglaseren pijnlijk?

Het weglaseren van een tattoo is nooit helemaal gevoelloos. Over het algemeen wordt het als ongemakkelijk of licht pijnlijk ervaren. Tijdens de behandeling zorgt de huidtherapeut er voor dat de laserbehandeling zo snel en comfortabel uitgevoerd wordt. Doordat we gebruik maken van de Picolaser in combinatie met de Focused Dots nabehandeling, zijn veel minder behandelingen mogelijk gaat de genezing sneller. Daarnaast werken we tijdens de behandeling met de Zimmer Huidkoeling die de huid koelt en er voor zorgt dat het verwijderen met de Picolaser de minst pijnlijke tattoo laserbehandeling is.

Hoeveel behandelingen heb je nodig tot de tattoo weg is?

Het aantal laserbehandelingen dat nodig is om de tattoo te verwijderen is afhankelijk van het type huid, de grootte van de tattoo, de inkt en hoe diep de inkt gezet is. Tijdens het gratis consult informeert de huidtherapeut je over het verwachte aantal behandelingen, doorgaans is dit tussen de 3 en de 6 behandelingen. Lees meer over hoe de behandeling verloopt. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hier meer!

Laat je goed informeren

Graag nodigen wij jou uit voor een gratis en vrijblijvend consult. Onze ervaren hbo huidtherapeut ontvangt je in onze ruime hygiënische kamer en vertelt je graag meer over onze unieke en succesvolle methode voor het verwijderen van tatoeages. Ook beantwoord ze al jouw vragen en kan ze jou vertellen wat de kosten zijn om jouw tattoo te verwijderen. Liever eerst ervaren hoe een behandeling aanvoelt met een proefpuls? Dat kan natuurlijk ook!

Tatoeage verwijderen resultaat

Waar kan ik mijn tattoo laten laseren?

Op wel 12 locaties in heel Nederland kun je bij ons je tattoo laten laseren. Je hoeft dus nooit heel ver te rijden om je tattoo op de beste mogelijke manier te verwijderen. Onze locaties zijn: Amsterdam, Assen, Bussum, Den Haag, Eindhoven, Goes, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Wageningen en Zeist.

Bekijk hier onze video over tatoeage verwijderen:

Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult voor meer informatie over het verwijderen van tatoeages? Neem dan nu contact met ons op via 085-9022080 of vul dit contactformulier in. 


Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van de soort inkt en diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon, waardoor garantie niet mogelijk is. Laat je daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en jouw verwachtingspatroon.