Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

De TCA peeling voor het gezicht, de Cosmo peel forte!

CosmopeelfortePeeling gezicht? De tekenen van het leven; diepe lijnen, grove poriën en bij veel mensen een verouderde doorleefde huid. De glans is weg en we missen de tijd van toen. Wat zou je zeggen als ik vertel dat Dermaceutic daar een oplossing voor heeft gevonden? Wie wil nou niet een snelle aanpak op rimpels, poriën en structuur? Terug naar de stralende huid van toen, maar daar moet je wel iets voor over hebben.

Nieuwe medische peeling gezicht

tca peeling gezichtSinds januari 2018 introduceren wij de nieuwe Dermaceutic Cosmo Peel Forte. De sterke peeling op basis van 20% TCA (trichloorazijnzuur), 10% Phenol en 10% Glycolzuur is geschikt voor de aanpak van huidveroudering op de lichte huidtypen (huidtype I en II). Een peeling die zeer diep werkt en veel resultaat geeft op korte termijn. De behandeling is niet pijnlijk, maar zorgt voor een aangenaam warm gevoel. Het traject is eenvoudig: u bereidt uw huid minimaal 2 weken voor met de producten van Dermaceutic voor dag, reiniging en nachtverzorging. U zal een voorbereidende peeling ondergaan en 4 weken later is uw huid klaar voor de Cosmo Peel Forte.
Eén behandeling is voldoende om uw huid gemiddeld 5-10 jaar terug in de tijd te laten gaan!
De collageen en elastine aanmaak in uw huid wordt zodanig versterkt dat dit minimaal nog 6 maanden – 18 maanden doorwerkt na de behandeling. Uiteraard om een terugval te voorkomen wordt onderhoud sterk aangeraden.

Zoals we al aangaven moet je er wel iets voor over hebben. De huid zal gaan indrogen en afschilferen waardoor de huid er 2 weken rood, wat gezwollen, droog en schilferig uit kan zien. Het resultaat zal na 8 weken duidelijk zichtbaar worden en de huid zal in de weken en maanden daarna alleen nog maar meer verbeteren. Prijzen peeling gezicht

Deze peeling is niet geschikt voor de donkere huid

peeling gezicht donkere huidVoor de getinte huid en donkere huidtypen zijn er uiteraard ook voldoende mogelijkheden qua huidverbetering en huidverstrakking. Goede behandeltechnieken voor deze huiden zijn de Inmode Fractora, eMatrix en Cosmo Peel.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw huid? Onze huidtherapeuten staan 6 dagen per week voor u klaar voor een gratis en vrijblijvend consult op één van onze 200 locaties in Nederland.