Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Thuis behandeling

Thuis behandelingBent u onder behandeling bij de huidtherapeut voor definitief ontharen, pigmentvlekken, couperose, littekens of schimmelnagels? En wilt u zo snel en zo goed mogelijk resultaat? Dat heeft u zelf in de hand met de juiste thuis behandeling; de voorzorg en nazorg.

Waarom een thuis behandeling voor een medische behandeling?

Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat bepaalde behandelingen beter en sneller aanslaan. Bij sommige behandelingen is het beter om de huid voor te bereiden of thuis een peeling uit te voeren. Cliënten die een goede thuis behandeling gebruiken hebben beter en sneller resultaat dan bij cliënten die het niet gebruiken.

Waarom thuis nog behandelen na een behandeling van de huidtherapeut?

Na een laserbehandeling is het verstandig om de (beschadigde) huid goed te beschermen. Medische producten zoals Dermaceutic en Lycogel kunnen zelfs op de open huid gesmeerd worden voor een snel herstel zonder dat het gaat irriteren of ontsteken. Ook zorgen deze producten voor een bescherming tegen schade van buitenaf zoals zonlicht. Deze nazorg is dus bedoeld om de huid sneller en beter te doen herstellen en te beschermen.

Met de beste thuis behandeling:

–          Is de huid beter voorbereid op cosmetische behandelingen;
–          Werken cosmetische en esthetische behandelingen dieper en intensiever;
–          Wordt het gewenste resultaat sneller bereikt;
–          Herstelt de huid sneller;
–          Blijven resultaten langer behouden en
–          Zijn onderhoudsbehandelingen minder vaak nodig.

Welke thuis behandeling is geschikt voor mij?

Onze huidtherapeut kunt u bereiken via de telefoon, e-mail en chat, maar het beste kan zij u infomeren via een gratis consult. Zodat ze uw huid kan bekijken en u dan het beste thuis advies meegeven.

Voorbereiden op een acne-, pigment- of huid verjongende behandeling?

De foamer 15 wordt voorgeschreven om het huidvernieuwingsproces te stimuleren. Deze speciale huidreiniger op basis van glycolzuur zorgt voor een gelijkmatige afschilfering van dode huidcellen. Dus de Foamer 15 is in het bijzonder geschikt bij acne, pigment en huid verjongende behandelingen.

De mask 15 en turn over zullen dit extra ondersteunen en worden voorgeschreven bij medium tot ernstige acne.

Huidherstel na medische peelings, laser en elos laser of ipl

Na een cosmetische behandeling zoals medische peeling, elos laser of ipl bent u erg gebaat bij het gebruik van k-ceutic. Deze nabehandelingscrème bevat vitamine k om roodheid en zwelling te verzachten. Ook heeft het een hoge beschermingsfactor SPF 50 om de huid optimaal tegen de zon te beschermen.

Het is ook mogelijk om een speciale nabehandelingscamouflage crème te gebruiken. Als er korstjes en roodheden ontstaan en u wilt dit graag verdoezelen kies dan de nabehandeling “lycogel

Huid bescherming tegen uv-straling en invloeden van buitenaf

Met de Sunceutic SPF 50 van Dermaceutic combineert u alle voordelen van een dagverzorging met een zonnefactor 50. Dit product kunt u veilig gebruiken na eMatrix, medische peelings, elos laser en ipl behandelingen. Ook de lycogel camouflage is voorzien van een zonbeschermingsfactor 30. Dit kan in het bijzonder gebruikt worden na intensieve cosmetische behandelingen.

Resultaten zo lang mogelijk behouden

De C25 en Sunceutic zijn de perfecte combinatie om optimaal te profiteren van resultaten na cosmetische behandeling. De C25 is een serum met hoge concentratie vitamine C en werkt kleur egaliserend. De Sunceutic voorkomt nieuwe pigmentvlekken. De Hyal Ceutic en Regen Ceutic zijn de perfecte dagverzorging voor intense hydratatie en anti-ageing.

Dermaceutic

De producten van Dermaceutic zijn speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van medische behandelingen bij artsen en huidtherapeuten. De lijn is ontwikkeld in een Frans laboratorium door de beste kenners op het gebied van acne behandelingen, pigmentproblemen en intensieve huidverbetering. Dermaceutic producten worden wereldwijd succesvol ingezet door cosmetisch artsen en huidtherapeuten!

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.