Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Algemeen

Uitbreiding vestiging Goes


Vestiging Cosmetique Totale in Goes breidt uit 

Afgelopen periode hebben wij onze vestiging in Goes verbouwd. Zo heeft onze kliniek vanaf nu een eigen ingang en is het aantal behandelkamers verdubbeld. Door deze veranderingen kunnen wij vanaf nu in heel Zeeland onze behandelingen aanbieden. Onze huidtherapeuten Lisette en Salsabil hopen hiermee vanaf nu nog meer klanten blij te maken en te helpen met hun huid(probleem). 

Tatoeage verwijderen 

Niet alleen de eigen ingang en verdubbeling van de behandelkamers waren onderdeel van de verbouwing. Ook hebben wij in onze vestiging in Goes vanaf nu een Picolaser staan. Hiermee heb je ook in Goes de mogelijkheid om tatoeages te verwijderen. Lisette: ‘Wij merkten dat er regelmatig klanten bij ons komen die spijt hebben van hun tatoeage. Gelukkig konden wij hen op onze andere eigen locaties al helpen. Nog blijer zijn wij dat we nu ook in Goes de klanten kunnen helpen met het verwijderen van hun tatoeage’. Met de Picolaser is het mogelijk om op een veilige en gerichte manier de tatoeage te verwijderen. En door de huid tijdens de behandeling te koelen is de behandeling minder pijnlijk en de kans op complicaties kleiner. Na de laserbehandeling doen wij ook altijd een nabehandeling. Met het Focus Dots handstuk worden er miniscule gaatjes gemaakt in de huid. Hierdoor herstelt de huid sneller en is er geen littekenvorming. 

Ruimere openingstijden 

Uiteraard kun je nog steeds bij ons terecht voor behandelingen van acne, littekens, couperose, pigmentvlekken, kalknagels, huidverbetering en definitief ontharen. Salsabil: ‘Met de uitbreiding van onze behandelkamers en nieuwe collega is het voor ons vanaf nu ook mogelijk om ruimere openingstijden aan te bieden. Wij zijn nu van maandag tot en met zaterdag geopend. Hiermee willen wij de drempel voor onze klanten zo laag mogelijk maken om een afspraak te maken. Vaak lopen klanten al langere tijd rond met hun huidprobleem, meestal uit schaamte. Voor deze klanten willen wij zeker weten dat zij terecht kunnen bij een van onze HBO geschoolde huidtherapeuten. Zij maken een goede analyse van de huid en stellen een op maat gemaakte behandeling samen. Daarnaast werken zij met de beste producten en nieuwste medische lasers die voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen.’

Kennismakingsactie Laserontharen Goes 

De uitbreiding van onze vestiging in Goes willen wij natuurlijk met jou vieren. Hierom hebben we een super actie om jou kennis te laten maken met laserontharen. In deze nieuwe actie geldt een speciaal actietarief voor ontharen oksels van 85 euro voor maar 55 euro! En bij afname van een pakket van 6 behandelingen betaal je maar voor 5 behandelingen. Je krijgt dus de 6e behandeling gratis! 
Kies je liever voor een combinatiebehandeling definitief ontharen oksels en bikinilijn? Dan betaal je nu maar 110 euro (i.p.v. 170 euro). Wil je liever stringlijn of pubus definitief ontharen? Dit kan voor het voordelige tarief van 165 euro (i.p.v. 235 euro). Lees hier meer over deze actie. 


Over Cosmetique Totale

In meer dan 15 jaar tijd is Cosmetique Totale uitgegroeid tot de marktleider in Nederland op het gebied van huid- en lasertherapie. Met een flinke dosis passie, kennis en ervaring voeren de professionele, hbo-opgeleide huidtherapeuten de behandelingen uit. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Zij kennen de huid van binnen en van buiten en werken graag met de klant samen om de beste resultaten te behalen. Met onze locatie aan de Voorstad 52 in Goes heeft Cosmetique Totale 19 hoofdlocaties. Daarnaast werken de ervaren huidtherapeuten op ruim 200 locaties verspreid door heel Nederland.
 

Terug naar overzicht