Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Vacature huidtherapeut 24-32 uur

- Omgeving Rotterdam
- Omgeving Limburg
- Omgeving Den Haag
- Omgeving Breda - Tilburg
- Omgeving Zwolle
- Omgeving Twente


Cosmetique Totale heeft grote ambities. Wij willen mensen door heel Nederland met de meest innovatieve en hoogwaardige huidbehandelingen zo mooi mogelijk maken. Maar om onze verdere groeiambities waar te maken hebben wij jou nodig!

 

Vacature huidtherapeut huidtherapieGeniet jij als huidtherapeut van de mooie huidreacties die lasertherapie oplevert? Heb jij passie voor het vak en werk je graag in een omgeving waarin je ook je eigen ambities waar kunt maken? En werk je niet alleen graag met de beste lasers, maar wil je ook het beste uit jezelf en je collega’s halen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Als grootste huidtherapeutische praktijk van Nederland doen wij er alles aan om onze klanten op een natuurlijke manier zo mooi mogelijk te maken. Met behulp van de allernieuwste laser- en behandelmethoden behandelen wij snel, effectief en veilig huidproblemen als acne, littekens, overbeharing, pigmentvlekken en couperose én verwijderen wij tatoeages en rimpels. Op dit moment werken onze gediplomeerde huidtherapeuten en dermatologen vanuit onze 12 eigen vestigingen en op ruim 200 locaties in Nederland, maar omdat wij steeds verder groeien zoeken wij enthousiaste en leergierige huidtherapeuten die ons team komen versterken.

Over jou in deze functie

-    Natuurlijk ben je afgestudeerd als huidtherapeut, maar jij neemt je vak serieus en volgt graag trainingen en cursussen om de kwaliteit van je werk te waarborgen.
-    Je bent een échte aanpakker en draait je hand niet om voor onverwachte situaties.
-    Je adviseert onze klanten zelfstandig over de diverse behandelingen en helpt hen bij het oplossen van verschillende soorten huidproblemen.
-    Je bent energiek en enthousiast en hebt duidelijke overredingskracht.
-    Je werkt netjes, gestructureerd en hebt overzicht.
-    Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
-    Je bent collegiaal en flexibel en pakt als het nodig is wat werk voor je collega’s op.
-    Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

huidtherapie huidtherapeut vacature

Over ons en deze functie

Vormen wij een match, dan kom je terecht in een team met leuke collega’s en een fijne, professionele werksfeer. Binnen het team delen wij onze kennis en ervaringen graag met elkaar. Wij gaan voor kwaliteit en bieden jou dan ook de mogelijkheid om training en cursussen te volgen. Daarnaast betalen wij jouw lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten én van het Kwaliteitsregister Paramedici. Verder krijg je bij ons:

-    De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Het maakt daarbij niet uit of je net van school komt of al meer ervaring hebt.
-    Pensioenregeling
-    Een marktconform salaris.
-    Een auto van de zaak die je eventueel ook privé mag gebruiken.

Is dit de ideale baan voor jou?

Werk jij ook graag bij de grootste huidtherapeutische praktijk van Nederland? Stuur dan je CV met pasfoto en motivatie door naar fabian@cosmetique-totale.nl, t.a.v. Fabian Otto.
 

BEKIJK HIER ONZE ANDERE VACATURE:

- Huidtherapeut in opleiding / schoonheidsspecialiste niveau 4

Ben jij een huidtherapeut in opleiding of ben je een huidtherapeut die woont in een regio waar nu geen vacature open staat?  We vinden het fijn als je ook dan je CV met motivatie naar ons opstuurt. Zodra er dan een vacature vrijkomt zullen we direct contact met jou opnemen!