Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Vacature huidtherapeut Emmen

Cosmetique Totale heeft grote ambities. Wij willen mensen door heel Nederland met de meest innovatieve en hoogwaardige huidbehandelingen zo mooi mogelijk maken. Om onze verdere groeiambities waar te maken hebben wij jou nodig!

De vestiging van Cosmetique Totale in Emmen gaat namelijk flink uitbreiden. Binnenkort gevestigd op de begaande grond in de hoogste woontoren van Drenthe; de Hondsrugtoren. 

Binnen Cosmetique Totale in Emmen werken we met een dynamisch en enthousiast team van huidtherapeuten, plastisch chirurg en een schoonheidsspecialiste. Hierdoor bieden wij alle behandelingen onder een dak. 

Geniet jij als huidtherapeut van de mooie huidreacties die lasertherapie oplevert? Heb jij passie voor het vak, affiniteit met het cosmetische branche en werk je graag in een omgeving waarin je ook je eigen ambities waar kunt maken? En werk je niet alleen graag met de beste lasers, maar wil je ook het beste uit jezelf en je collega’s halen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Als grootste huidtherapeutische praktijk van Nederland doen wij er alles aan om onze klanten op een natuurlijke manier zo mooi mogelijk te maken. Met behulp van de allernieuwste laser- en behandelmethoden behandelen wij snel, effectief en veilig huidproblemen als acne, littekens, overbeharingpigmentvlekken en couperose én verwijderen wij tatoeages en rimpels. We werken in Emmen met gerenommeerde huidproducten en behandelingen van ZO SKIN HEALTH bij Obagi, Dermaceutic, Renophase, en met camouflage producten van Colorescience en Lycogel.
Op dit moment werken onze gediplomeerde huidtherapeuten en artsen vanuit onze 20 eigen vestigingen en op ruim 200 locaties in Nederland, maar omdat wij steeds verder groeien zoeken wij enthousiaste en leergierige huidtherapeuten die ons team komen versterken.huidtherapie vacature emmen

Over jou in deze functie

-    Natuurlijk ben je (bijna) afgestudeerd als huidtherapeut, maar jij neemt je vak serieus en volgt graag trainingen en cursussen om de kwaliteit van je werk te waarborgen.
-    Het is een pre wanneer je de opleiding schoonheidsspecialiste als vooropleiding hebt.
-    Je bent een échte aanpakker en draait je hand niet om voor onverwachte situaties.
-    Je adviseert onze klanten zelfstandig over de diverse behandelingen en helpt hen bij het oplossen van verschillende soorten huidproblemen.
-    Je bent energiek en enthousiast en hebt duidelijke overredingskracht.
-    Je werkt netjes, gestructureerd en hebt overzicht.
-    Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
-    Je bent collegiaal en flexibel en pakt als het nodig is wat werk voor je collega’s op.
-    Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 

Over ons en deze functie

Vormen wij een match, dan kom je terecht in een team met leuke collega’s en een fijne, professionele werksfeer. Binnen het team delen wij onze kennis en ervaringen graag met elkaar. Wij gaan voor kwaliteit en bieden jou dan ook de mogelijkheid om training en cursussen te volgen. Daarnaast betalen wij jouw lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten én van het Kwaliteitsregister Paramedici. Verder krijg je bij ons:
-    De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Het maakt daarbij niet uit of je net van school komt of al meer ervaring hebt.
-    Pensioenregeling
-    Een marktconform salaris.
 

Is dit de ideale baan voor jou?

Werk jij ook graag bij de grootste huidtherapeutische praktijk van Nederland? Stuur dan je CV met pasfoto en motivatie door naar fabian@cosmetique-totale.nl, t.a.v. Fabian Otto.
 
Ben jij een huidtherapeut in opleiding of ben je een huidtherapeut die woont in een regio waar nu geen vacature open staat?  We vinden het fijn als je ook dan je CV met motivatie naar ons opstuurt. Zodra er dan een vacature vrijkomt zullen we direct contact met jou opnemen!