Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Algemeen

Verdere uitbreiding Cosmetique Totale Noord Nederland


Verdere uitbreiding Cosmetique Totale Noord Nederland

Heel erg trots en blij zijn wij met 2 nieuwe vestigingen in Groningen en Leeuwarden. In Nederland hebben meer dan 2 miljoen mensen last van een huid- of haaraandoening. Daaronder vallen huidproblemen als acne, pigmentvlekken, overbeharing, couperose, littekens, beenvaten en oneffenheden die door veel mensen als storend worden ervaren. In onze kliniek voor huid- en lasertherapie zien wij dagelijks wat het met iemand doet als wij hen helpen met een oplossing voor hun huidprobleem. Cosmetique Totale opende deze zomer al vestigingen in Emmen en Emmeloord en met onze nieuwe vestigingen in Groningen en Leeuwarden kunnen wij nu nog meer mensen in Noord Nederland helpen met het verbeteren van hun huid(probleem).

Meer behandelmogelijkheden bij Cosmetique Totale in Groningen

Deze zomer is Cosmetique Totale in Groningen gestart met de verbouwing van de behandelkamers binnen de kliniek van Plastische Chirurgie Groningen. Cliënten konden al langer één dag per week bij huidtherapeut Maaike van der Haar terecht voor huidverbetering en lasertherapie. Met de uitbreiding van het aantal behandelkamers is Maaike vanaf nu samen met collega’s Lysette en Rosa meerdere dagen per week in Groningen aanwezig, waardoor het nog makkelijker is een behandeling bij ons in te plannen. Erg fijn juist in deze periode waarin zorg voor jezelf zo belangrijk is. Daarnaast is de directe samenwerking met de plastisch chirurgen van Plastisch Chirurgen Groningen erg fijn. Cliënten kunnen hierdoor ook bij ons terecht voor injectables (botox en fillers) en kleine chirurgische
ingrepen en zijn ze zo altijd verzekerd van een volledig aanbod op het gebied van huidverbetering.

Adresgegevens:
Cosmetique Totale Groningen
Geulstraat 37
9725 CH Groningen  

De nieuwste en beste lasers – nu ook in Leeuwarden

Het grote voordeel van lasertherapie voor de behandeling van huidproblemen is de veiligheid en efficiëntie. Hiermee kunnen we verschillende huid- of haaraandoeningen behandelen met minimale beschadiging van de huid. Juist omdat de huid zo kwetsbaar is en ieder mens weer anders, werken onze professionele hbo-geschoolde huidtherapeuten dan ook uitsluitend met de nieuwste en beste lasers, die voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. Vanaf nu staan we ook vanuit onze nieuwe vestiging in Leeuwarden graag voor jou klaar met ons complete aanbod van laserbehandelingen en medische peelings. Cosmetique Totale Leeuwarden is gevestigd binnen My Healthclub Leeuwarden - een sportschool inclusief wellness, zwembad en tennisbanen. Huidtherapeuten Amanda en Bianca heten jou graag welkom en helpen jou graag met huidproblemen als acne, pigmentvlekken, overbeharing of couperose. Naast de nieuwe vestiging van Cosmetique Totale vind je binnen My Health Club ook de praktijk van een schoonheidsspecialiste en fysiotherapeut. 

Adresgegevens:
Cosmetique Totale Leeuwarden
(gevestigd in My Healthclub)
Kalverdijkje 76D
8924 JJ Leeuwarden

Durf jezelf te laten zien met onze speciale acties

Wij zijn trots op onze nieuwe vestigingen in Groningen en Leeuwarden en daarom hebben wij een aantal speciale behandelingen geselecteerd zodat ook jij kunt profiteren van deze uitbreiding van Cosmetique Totale. Zo kun je je oksels definitief laten ontharen van 85 euro nu voor maar 55 euro (en geldt bij de afname van een pakket 5+1 gratis!) en geniet je van onze luxe After Summer Treatment van 145 euro nu al vanaf 79 euro.

Wil je graag meer informatie over deze acties of meteen een eerste gratis consult t.w.v. 35 euro inplannen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 085-9022080 of klik hier voor het inplannen van jouw eerste vrijblijvende intakegesprek.

Terug naar overzicht