Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Laserbehandelingen | Wat wordt nou vergoed en wat niet?

Er bestaat veel onduidelijkheid over welke behandelingen worden vergoed en welke niet. Natuurlijk wilt u maximaal gebruik maken van de vergoeding waarop u recht heeft. Laserbehandelingen zoals definitief ontharen, acne behandelingen en camouflage therapie worden in vrijwel alle gevallen vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Het zou toch zonde zijn als u recht heeft op vergoeding, maar u er geen gebruik van maakt omdat u er niet vanaf wist?Laserbehandeling gezicht

Wist u dat….

..de vergoeding van ontharen, acne en camouflage NIET ten koste gaat van uw eigen risico?

Vergoedingen van definitief ontharen, acne behandelingen en camouflage therapie gaan uit de aanvullende zorgverzekering. Dat betekent dat de zorgverzekeraar het bedrag direct aan u vergoedt, zonder dat er eerst een bedrag van uw eigen risico af gaat.

..u meer vergoed krijgt bij een gecontracteerde praktijk?

Het is belangrijk dat u naar een goede salon of praktijk gaat die voldoet aan alle eisen van de zorgverzekering. Als de praktijk een contract heeft met uw zorgverzekeraar kunt u gebruik maken van de maximale vergoeding. Als u kiest voor een niet gecontracteerde praktijk of salon dan krijgt u geen vergoeding of maar een klein beetje.

..u vergoedingen NIET kunt “opsparen”?

Vergoedingen zijn bij de meeste zorgverzekeraars jaarlijks. Dat is enerzijds gunstig omdat u elk jaar opnieuw recht heeft op vergoeding. Helaas gebeurt het ook vaak dat u onverhoopt uw vergoeding misloopt omdat het jaar bijna voorbij is.

Let op: laat uw vergoeding niet verlopen!huidtherapeut

Bij welke zorginstelling kunt u terecht?

Cosmetique Totale  werkt op 150 locaties in Nederland en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Als u recht heeft op vergoeding, krijgt u het hier 100% gegarandeerd vergoed.

Bel voor meer informatie over vergoedingen of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek bij één van de huidtherapeuten bij u in de buurt via 0172-782419

Ik wil graag gebruik maken van een gratis consult twv €35,-
Kijk voor een locatie bij u in de buurt op: Locaties Cosmetique Totale

Alleen medische behandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed. Zoals Ontharingsbehandelingen in het gelaat bij vrouwen, acne (litteken) behandelingen in het gelaat en camouflage therapie in het gelaat. Ook worden litteken behandelingen op het lichaam vergoed als het litteken het bewegingsapparaat belemmert. Cosmetische behandelingen zoals ontharen van oksels of rug worden helaas niet door zorgverzekeraars vergoed.
Twijfels u of u in aanmerking komt voor een vergoeding?
Bel 0172 782419 en we kijken het graag voor u na!

Wilt u weten hoeveel er in 2015 wordt vergoed door uw zorgverzekeraar?
Vergoeding acne ontharen 2015