Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Huidverzorging

Vijf tips voor een stralende huid in de winter


Vijf tips voor een stralende huid in de winter 

De winter is aangebroken: buitentemperaturen dalen en verwarmingen gaan binnenshuis weer aan. Misschien heb je het al gemerkt: nu het kouder wordt, voelt je huid een stuk droger aan. In de winter kun je vaker last hebben van een doffe huid of een trekkerig gevoel. Wij geven je een aantal tips hoe jouw huid de winter periode doorkomt. 

1. Geef je huid een boost met de 1-2-3 GLOW behandeling 

Je huid heeft het zwaar te verduren in de winter. Tijd voor een medische peeling om jouw stralende huid weer terug te krijgen! De luxe 1-2-3 GLOW behandeling is een speciale peeling op basis van amandelzuur. Het grote voordeel van deze peeling is dat je direct resultaat ziet. Je huid hoeft niet te herstellen en na een ontspannen moment voor jezelf straal jij deze winter als nooit tevoren! Alleen in december is deze behandeling maar €49 i.p.v. €95! Boek dus snel jouw afspraak! Liever deze behandeling in combinatie met een laserbehandeling voor een nog beter resultaat? Probeer dan eens de CT Special!

2. Behoud jouw stralende huid met de juiste producten 

Heb jij de 1-2-3 GLOW behandeling of de CT Special ondergaan? Kies dan voor de juiste huidverzorgingsproducten om jouw huid ook na de behandeling in optimale conditie te houden. Laat jouw huid extra lang stralen met de Foamer 15 en de Light Ceutic van Dermaceutic. Het glycolzuur in deze producten zorgt ervoor dat onzuiverheden verdwijnen en de stuctuur van de huid verbetert.

Winter huidverzorging producten

3. Gebruik de juiste dagcrème 

Niets is zo fijn als een dagcrème die jouw huid de hele dag beschermt. Zeker wanneer het buiten kouder wordt, is het aan te raden om een wat dikkere crème te gebruiken. De Regen Ceutic van Dermaceutic is een perfect voorbeeld van een volle dagcrème, speciaal voor de herfst en winter. Deze dagcrème is voor ieder huidtype geschikt. 

4. Drink voldoende water 

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: water drinken is belangrijk. Water hydrateert het lichaam en dus ook de huid. Ook speelt water een grote rol bij de zuivering van het lichaam. Onze nieren hebben veel vocht nodig om afvalstoffen af te voeren. Meer water drinken is dus meer afvalstoffen kwijtraken. Je zult dit ook merken aan je huid: je krijgt bijvoorbeeld minder snel last van acne

5. Pak huidproblemen aan met laserbehandelingen 

De winterperiode is de ideale periode om te starten met laserbehandelingen. Wil jij volgende zomer definitief verlost zijn van ongewenste haargroei? Start dan nu met definitief laserontharen en merk direct resultaat! Of heb je last van pigmentvlekken, rode vlekjes of couperose? In de winter kunnen we deze huidproblemen effectief behandelen met onze verschillende lasers. Zeg dag tegen jouw doffe, droge huid en kies voor een stralende, egale en gezonde huid! 

Laserbehandeling pigmentvlekken winter

Heb je naast deze vijf tips nog vragen over hoe jij jouw glow kunt behouden in de winter? Stel die dan aan onze huidtherapeuten via 085-9022080 of door dit contact formulier in te vullen. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult op 1 van onze 200 locaties. We helpen je graag verder! 

Terug naar overzicht